Strategie pro Facebook / Milena Fridmanová - Asociace pro poradenství
28/02/2019 | 17:00 - 19:30 | Insignia Business Centre

Strategie pro Facebook / Milena Fridmanová

Je Facebook vhodným marketingovým nástrojem pro vaši firmu? Jaká specifika má toto sociální médium a co od něj můžete čekat? Jak si nastavit strategii pro Facebook tak, aby vám přinesla obchodní výsledky?

Na českém Facebooku je aktuálně 4,9 mil. uživatelů. Je tam i vaše cílová skupina? Máte promyšlené, co a jak jí chcete sdělit, jak vzbudit její zájem, jak zájem proměnit na prodej a prodej na dlouhodobý vztah?

Počet aktivních uživatelů Facebooku v České republice neustále stoupá. Přirozený dosah vašich příspěvků na facebookové stránce se naopak snižuje. Tato situace vybízí k přemýšlení, zda chcete Facebook využívat jako skutečný marketingový nástroj, definovat místo Facebooku ve vaší komplexní online strategii a díky tomu i určit cíle, kterých chcete dosáhnout.

Na odpoledním byznys koktejlu se dozvíte:
Základní fakta o Facebooku: uživatelé, chování, algoritmus a trendy.
• Jak začlenit Facebook do komplexní online strategie.
• Jak vytvořit obsahovou strategii: typy a formáty příspěvků, prototypy obsahu, co dělat a co ne.
• Jak připravit redakční plán: jak často a kdy publikovat, testování a hypotézy, rozpočet.

Probíraná témata si hned vyzkoušíte uvést do praxe. Přijďte na odpolední koktejl s Asociací pro poradenství a zjistěte, jak Facebook využít pro své podnikání.

Milena Fridmanová je konzultantka, lektorka a mentorka zaměřená na hodnotový marketing. Osvědčilo se jí, že účinná online marketingová strategie vychází z hodnoty pro zákazníka a že úkolem marketingu je tuto hodnotu komunikovat. V oblasti online marketingu působí 11 let. V současnosti se zabývá tvorbou online strategií a dohlíží na jejich realizace v marketingovém studiu StartOnline. Více informací na LinkedIn.

Rezervace míst přijímáme až do úterý 12:00, dva dny před konáním koktejlu.

nahrávám mapu....

Datum: 28/02/2019

Čas: 17:00 - 19:30

Místo konání: Insignia Business Centre
Konviktská 24, Praha 1

Registrací na akci souhlasíte s Podmínkami účasti.

Rezervace místa

Rezervace jsou uzavřeny.