Outplacement: společensky odpovědné propouštění / Klára Lichá - Asociace pro poradenství
08/11/2018 | 15:30 - 18:00 | Insignia Business Centre

Outplacement: společensky odpovědné propouštění / Klára Lichá

Udílet „červenou kartu“ patří snad k nejnepříjemnějším úkolům vedoucího pracovníka. Nikdo není rád poslem špatných zpráv. Organizační změny se ale dějí, a to jak v době hospodářských krizí, tak i v době ekonomické stability a růstu. Manažeři, majitelé firem a personalisté by měli být na komunikaci o propouštění připraveni a zvládnout ji tak, aby proběhla profesionálně a citlivě, plně v souladu s plánem komunikace.

Outplacement je sada moderních nástrojů a postupů, které pomáhají firmám zvládat organizační změny spojené s rušením pracovních pozic. Během odpoledního setkání můžete nahlédnout do komplexního scénáře interní i externí komunikace změny, jehož cílem je zachovat pozitivní renomé firmy.

Koktejlem vás bude provázet Mgr. Klára Lichá, zakladatelka a majitelka firmy CHANGERINE, která má 17 let zkušeností s realizací různé rozsáhlých projektů outplacementu ve firmách z oblasti výroby, farmacie, telekomunikací, energetiky, retailu, bankovnictví a IT.

Rezervace míst přijímáme až do úterý 12:00, dva dny před konáním koktejlu.

nahrávám mapu....

Datum: 08/11/2018

Čas: 15:30 - 18:00

Místo konání: Insignia Business Centre
Konviktská 24, Praha 1

Registrací na akci souhlasíte s Podmínkami účasti.

Rezervace místa

Rezervace jsou uzavřeny.