Mgr. Václav Jung - Asociace pro poradenství
Václav Jung

Business, people & company development

Soukromý investor, interim manažer a lektor. Věnuje se práci na rozvoji firem, investičních příležitostí a lidských zdrojů.

• 23 let pedagogické, lektorské a poradenské praxe
  • 14 let zkušeností v reálném businessu, několik vlastních projektů
  • 200 analyzovaných podniků
  • 500 vyhodnocených investičních příležitostí

Zkušenosti

Několik let působil jako trenér v mezinárodní společnosti DOOR Training International. V roce 2003 se rozhodl založit Eudai & Associates – Vzdělávací a poradenské sdružení procesních a expertních konzultantů, lektorů a psychologů, která je především základnou pro realizaci vlastních projektů, zároveň ale místem, kde může každý získat poznatky prověřené reálnou praxí. V roce 2001 převzal svoji první firmu mimo obor vzdělávání a poradenství. V roce 2008 pak založil Olymp Investment – vlastní investiční společnost.

Jako majitel a interim manažer pracuje na projektech v oblasti energetiky, obchodu s komoditami, farmacie a realit. Zaměřuje se na tvorbu strategií, změnové projekty, získávání zakázkové náplně a na start-upy a inovace.

V roli lektora a poradce se věnuje výcvikům a rozvoji osobních dovedností v oblasti strategie, managementu, obchodu a dovednostem pro „work & life ballance“. Na komplexních a dlouhodobých projektech pracoval pro klienty, jako je Fiat, Iveco, Peugeot a Renault, na rozvoji obchodního týmu spol. Ontex a Johnson n Johnson, podílel se na tvorbě strategie pro ČEZ – Obnovitelné zdroje, Microsoft, Ramirent a řadě dalších.

Vedle úspěšných realizací považuje za jeden z hlavních zdrojů poučení i své neúspěchy.

Osobní motto: „Smysl, výsledky a vnitřní spokojenost“