Sekce change managementu - Asociace pro poradenství

Sekce change managementu

S postupující rychlostí změn prakticky ve všech oblastech lidské i jiné činnosti, začíná velmi rychle narůstat i potřeba tyto změny zvládat tak, aby byly více ku prospěchu než ke škodě. Lidé ani organizace nejsou na zvládání změn připraveni.

Zkušenosti z terénu, jak v oblasti komerční, tak v oblasti státní správy, neziskových organizací a dokonce i vzdělávacích institucí ukazují, že prakticky neexistuje povědomí o postupech a dobrých návycích potřebných pro zvládání změn jak na úrovni jednotlivců, tak na úrovni organizací.

Přitom právě schopnost využívat změn ve svůj prospěch je aktuálně jednou z největších příležitostí jak se prosadit. V rámci činnosti sekce Change managementu podporujeme informovanost, povědomí o možnostech a správných postupech zvládání a využívání změn. Realizujeme výcvik jednotlivců i programy pro firmy zaměřené na změny fungování kultury ve všech typech organizací.

E
Jste pod tlakem neustálých změn ? Ještě ne ?
E
Umíte aktivně vyvolávat a řídit změny ?
E
Souhlasíte, že schopnost „vyrovnávat se změnami“ bude klíčem k budoucnosti ?

Lidé

Osobní rozvoj a change management

• Žádné události

Odborné články

404 - Nenalezeno

Nenašli jsme nic, co by odpovídalo vašemu hledání. Zkuste upřesnit hledání nebo využijte hlavní menu k navigaci na webu.